Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica domaćin županijske završnice malonogometnog turnira Coca-Cola Cup-a

['coca cola kup', 'VELIKA GORICA', 'ZAGREBAČKA ŽUPANIJA']

Najveći malonogometni turnir u Europi, Coca-Cola Cup odigrava se diljem Hrvatske, a kvalifikacijski turniri u punom su jeku i u Zagrebačkoj županiji. Ovaj turnir godišnje u Hrvatskoj okupi oko 40 tisuće natjecatelja

Rugvica, Velika Gorica, Sveti Ivan Zelina, Dugo Selo, Samobor i Zaprešić odigrali su svoje uvodne kvalifikacijske turnire, a najbolje mlade nogometne ekipe nastoje prvo izboriti plasman na županijsku završnicu, zatim slijede velika regionalna finala, dok one najbolje putuju na državnu završnicu Coca-Cola Cupa koja će se sredinom srpnja održati u Splitu. Očekuju nas još napeti kvalifikacijski turnir u Pisarovini.

Inače, Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već devetu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će više od 130 gradova i mjesta u svim županijama Hrvatske. Kup je osmišljen kao društveno odgovorna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravaju se od ožujka do svibnja, a ukupno će sudjelovati oko 4 tisuće ekipa.

Velika županijska završnica biti će u svibnju u Velikoj Gorici, a koja će iznjedriti najbolju nogometnu ekipu Zagrebačke županije.

 

 

 

The post Velika Gorica domaćin županijske završnice malonogometnog turnira Coca-Cola Cup-a appeared first on cityportal.hr.