Prijava

Vaša prijava

FOTO Krala cvjetne aranžmane s goričkog Gradskog groblja, provjerite jesu li vaši

['cvjetni aranžmani', 'gradsko groblje velika gorica', 'hotnews', 'krađa', 'Policijska postaja Velika Gorica']

Djelatnici goričke Policijske postaje zabilježili su jednu nesvakidašnju krađu. Naime, ženska osoba je 28.travnja u vremenu od 11 do 12:30 sati, s Gradskog groblja u Velikoj Gorici ukrala više cvjetnih aranžmana s grobova pokojnika.

– Utvrdili smo njezin identitet te su ukradeni cvjetni aranžmani i lampioni oduzeti, ali nam nije poznato s čijih je grobova to otuđeno. Sve smo predali Upravi gradskog groblja, a ovim putem pozivamo građane ukoliko primijete da je s njihovih grobova nešto otuđeno u proteklih desetak dana da im se jave kako bi mogli preuzeti svoje stvari – rekao nam je inspektor Nikica Ljubanović.

Foto: PP Velika Gorica

Ukoliko vrijednost tih aranžmana prelazi iznos od tisuću kuna, građani se mogu obratiti djelatnicima u Policijskoj postaji Velika Gorica kako bi mogli podnijeti kaznenu prijavu, a policija potom procesuirati kradljivicu.

– Ako je vrijednost aranžmana i manja od tisuću kuna građani koji su oštećeni ovim kaznenim djelom, mogu se također obratiti policiji koja će im ustupiti osobne podatke počiniteljice, a sve kako bi mogli sami protiv nje podnijeti tužbe – kazao je Ljubanović.

Inače, radi se o 50-godišnjakinji s područja Općine Rugvica koja je već otprije poznata policiji. Oštećeni građani kroz fotografije ukradenih stvari mogu provjeriti da li je nešto od toga upravo njihovo.

 

The post FOTO Krala cvjetne aranžmane s goričkog Gradskog groblja, provjerite jesu li vaši appeared first on cityportal.hr.