Prijava

Vaša prijava

Bruno Škrinjarić državni prvak u super sprint kros duatlonu

['bruno škrinjarić', 'Prvenstvo Hrvatske u super sprint kros duatlonu']

U subotu, 30.travnja 2022. godine održano je Prvenstvo Hrvatske u super sprint kros duatlonu, gdje je nastupio Velikogoričan Bruno Škrinjarić član Triatlon kluba Maksimir te se okitio titulom državnog prvaka. Utrku je završio za 21:54.

-Za razliku od zadnja dva izdanja ove utrke, koja je uključivala poveću količinu snijega na Sljemenu, ove nas je godine kupalo sunce i staza ja bila suha te dosta brza. Kako se ovdje radi o “super sprint” utrci, taktika je uvijek jednostavna – samo max od početka. Tako je i bilo. Krenuo sam dosta jako na trčanju te u prvu tranziciju ulazim na 2. mjestu u ukupnom poretku. Dosta brdovita staza mi je svakako odgovarala, i upravo sam na tim brdima radio razliku. Na bajku sam također krenuo jače od samog starta i opet, trudio sam se brda što je bolje odraditi, a onda malo “pustiti” bajk (malo i riskirati) na nizbrdicama. Bajk završavam na 3. mjestu ukupno, onda sam jako dobro odradio drugu tranziciju, došao opet na 2. mjesto na početku finalnog trčanja, te se na kraju probio na prvo mjesto-prepričava Bruno svoje dojmove.

foto: FB Bruno Škrinjarić

-Presretan sam pošto je ovo moja prva službena pobjeda na nekoj duatlon utrci, a još i više što se upravo dogodila na mojoj “domaćoj” utrci tj., na utrci u organizaciji mog kluba. Tu su bili svi moji klupski prijatelji i kolege, te je time pobjeda bila još i slađa-zaključuje Škrinjarić.

The post Bruno Škrinjarić državni prvak u super sprint kros duatlonu appeared first on cityportal.hr.