Prijava

Vaša prijava

Čička Poljana:Asfaltirana makadamska cesta, investicija vrijedna 175 tisuća kuna

['asfaltiranje', 'ČIČKA POLJANA', 'hotnews', 'Krešimir Ačkar']

Dolaskom ljepšeg vremena, pojačano se radi i na komunalnoj infrastrukturi u Velikoj Gorici. Akciji komunalaca posebno su se razveselili mještani Čičke Poljane, jer asfaltirana je makadamska cesta kojom se svakodnevno koriste.

– Osluškujući potrebe mjesnog odbora na njihovu inicijativu nastavlja se s ulaganjem u komunalnu infrastrukturu, kako u urbanom, tako i u ruralnom dijelu. Ova investicija je vrijedna 175 tisuća kuna, zahvaljujem mještanima koji su ovo dugo čekali i mjesnom odboru na inicijativi i neka znaju da nećemo stati na tome – rekao je gradonačelnik Krešimir Ačkar prilikom obilaska.

Foto: Asfaltiranje prometnice u Čičkoj Poljani

Asfaltirano je ukupno 170 metara prometnice, prosječne širine od tri do tri i pol metra i čitav posao obavljen je u jednom danu.

– Jako nam je drago da je danas ova cesta asfaltirana. Dugi niz godina mještani su tražili asfalt, bio je makadam. Prije su ljudi ovdje kuće više koristili kao vikendice, ali to se promijenilo i sad većinom tu žive za stalno, tako da je asfaltiranje doista bilo neophodno – rekla je Ana Krstić.

Foto: Asfaltiranje prometnice u Čičkoj Poljani

 

The post Čička Poljana:Asfaltirana makadamska cesta, investicija vrijedna 175 tisuća kuna appeared first on cityportal.hr.