Prijava

Vaša prijava

Kod trgovačkog centra u Velikoj Gorici policija pronašla nestalu 15-godišnjakinju

['Nestala osoba', 'VELIKA GORICA']

Pronađena  je 15-godišnja nestala tinejdžerica L. G. T. ispred jednog trgovačkog lanca u Velikoj Gorici.  Pred kamerama RTL-ovih reportera majka K. T. primila poziv je policije koja joj je prenijela najsretniju vijest – da su našli njezinu kćer, prenosi rtl.hr.

“Moje dijete je živo”, povikala je majka pred novinarima. Sav teret svijeta pao je s njenog srca. Kako su majci prenijeli, djevojku će ispitati psiholozi, što je uobičajena procedura.

Podsjetimo,  L.G.T.  vodila se kao nestala od ponedjeljka 9. svibnja kada joj se 45 minuta iza ponoći izgubio svaki trag. U to je vrijeme viđena na nadzornoj snimci restorana Mime’s u Petrinjskoj, gdje se vidi kako u istu skreće sivi automobil, za koji majka misli da se radi o starijem modelu Pola. Prije nego je nestala, napustila je stan u središtu Zagreba uzevši od obitelji 250 kuna, piše rtl.hr.

Majka je ujedno skrbnica svog unuka, osmomjesečnog dječaka kojeg je rodila njena kćer koja je danas, na svu sreću pronađena.

The post Kod trgovačkog centra u Velikoj Gorici policija pronašla nestalu 15-godišnjakinju appeared first on cityportal.hr.