Prijava

Vaša prijava

Poslušajte interaktivno predavanje na temu “Posvojeno dijete u vrtićkom i školskom okruženju”

['dječji odjel gradske knjižnice velika gorica', 'predavanje']

“Posvojeno dijete u vrtićkom i školskom okruženju” naziv je psiho-edukativnog predavanja kojeg će sutra na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Velika Gorica održati predavačica Vlasta Grgec-Petroci.

S obzirom da djeca i mladi provedu približno jednu trećinu dana u vrtiću ili školi, kvaliteta vremena i međuljudskih odnosa u vrtićkom i školskom okruženju, stil poučavanja, očekivanja odgajatelja, učitelja, roditelja od silne je važnosti za razvoj djece i oblikovanje ličnosti.

Na ovom interaktivnom predavanju razgovarat će se o karakteristikama razvoja posvojene djece predškolske, školske i adolescentske dobi. Predavačica će odgovoriti na pitanja trebaju li roditelji u vrtiću ili školi reći da je dijete posvojeno, kako odgajatelji i učitelji mogu olakšati prilagodbu posvojene djece, koje su posebnosti s kojima se mogu susresti učitelji u radu s posvojenom djecom i brojna druga pitanja.

Predavanje i radionica namijenjena je budućim posvojiteljima, roditeljima posvojene djece, odgajateljima, učiteljima, stručnim suradnicima i svima koje zanima ova tema. U sklopu predavanja održat će se i promocija knjige Grga traži obitelj autora Tome Vege, a sve počinje u 18 sati.

Iz Dječjeg odjela istaknuli su kako je za sudjelovanje potrebna prijava na broj telefona 6260 689, a ukoliko se prijavite i ne možete doći potrebno je nazvati.

 

The post Poslušajte interaktivno predavanje na temu “Posvojeno dijete u vrtićkom i školskom okruženju” appeared first on cityportal.hr.