Prijava

Vaša prijava

U Velikoj Gorici odigrana završnica Coca-Cola Cupa Zagrebačke županije. Evo koje ekipe idu dalje

['coca cola cup', 'VELIKA GORICA', 'ZAGREBAČKA ŽUPANIJA']

Nakon uvodnih kvalifikacijskih turnira Coca-Cola Cupa, u Velikoj Gorici je odigrana završnica za najbolje ekipe Zagrebačke županije. U napetim i izjednačenim susretima, pobjedu su izborile ekipe Purgeri (u kategoriji djevojke 2006. godište i mlađe), Kamikaze Tim (u kategoriji dečki 2004. godište i mlađi) i Restoran Dioniz (u kategoriji dečki 2006. godište i mlađi).

Veliko regionalno finale na rasporedu je 29. svibnja u Zagrebu, a natjecat će se najbolje ekipe Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije te Grada Zagreba. Pobjednici regionalnih turnira osigurati će plasman na državnu završnicu u Split krajem srpnja, gdje će 3 dana potpuno besplatno uživati u druženju, kupanju i sportskim natjecanjima sa svojih vršnjacima iz cijele Hrvatske.

Coca-Cola Cup godišnje okupi oko 40 tisuća natjecatelja samo u Hrvatskoj, a osmišljen je kao društveno odgovorna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravaju se od ožujka do svibnja, a ukupno će sudjelovati oko 4 tisućeekipa.

Već treću godinu za redom u suradnji s UEFA Foundation for Children, Plazma Sportske igre mladih organiziraju nogometne turnire za djevojke i na taj način pomažu u promociji ženskog nogometa. Igre su trenutno aktivne u 3 zemlje: Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini u čijim sustavima godišnje sudjeluje više od 200 tisuća djece i mladih

The post U Velikoj Gorici odigrana završnica Coca-Cola Cupa Zagrebačke županije. Evo koje ekipe idu dalje appeared first on cityportal.hr.