Prijava

Vaša prijava

Velika Mlaka: Uhvaćen s 1,34 promila pa mu oduzeli vozačku

['AKCIJA', 'hotnews', 'policija', 'PP VELIKA GORICA']

Kroz akciju pojačanog nadzora vozila i vozača gorička policija ovog je vikenda utvrdila 20 ciljanih prekršaja, a najviše je bilo onih vozača ili putnika koji nisu bili vezani. Takvih je prekršaja bilo 8, zatim je bilo četiri prekršaja prebrze vožnje, a slijedi ih trojac koji je vozio pod utjecajem alkohola. Onaj s najviše promila uhvaćen je u Velikoj Mlaki, rekli su iz policije.

– Dana 22.svibnja u 00,50 sati, muškarac starosti 27 godine, upravljao je osobnim automobilom Zagrebačkom ulicom u Velikoj Mlaki. Nadzorom kod kbr.2 utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao 1,34 promila alkohola u krvi. Na mjestu događaja izdan mu je Prekršajni nalog i Naredbom mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i isključen je iz prometa – dodali su iz policije.

Bilo je još tu i prekršaja odbijanja testiranja na droge, alkohol, vožnja neregistriranim vozilom, vožnje pod zabranom…Također je utvrđeno 5 ostalih prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 25 prometnih prekršaja.  Za vrijeme provođenja akcije dogodile su se i 2 prometne nesreće s materijalnom štetom, a u ostalo vrijeme vikenda dogodile su se 3 prometne nesreće s materijalnom štetom.

The post Velika Mlaka: Uhvaćen s 1,34 promila pa mu oduzeli vozačku appeared first on cityportal.hr.