Prijava

Vaša prijava

Svi na tribine, oni su to zaslužili! U grad stiže Cibona, Gorica lovi majstoricu

['hotnews', 'KK Cibona', 'kk gorica', 'mladen starčević miki']

Držala je Gorica u petak utakmicu u rukama 28-29 minuta, favorizirana Cibona mučila se u pokušajima da se otarasi neugodnog, kvalitetnog protivnika poput Gorice, a onda su Mikijevi dečki – pukli…

Teška serija s Cedevitom Junior u četvrtfinalu i kratka rotacija uzeli su velik dio energije i u završnici treće i na početku četvrte četvrtine Cibona je uspjela prelomiti utakmicu. A Gorica je, s druge strane, pokazala da može s Cibonom, čak i kad igra u gostima. A pogotovo kad igra doma.

– Ljudi, dajte dođite u dvoranu! – zavapio je trener Mladen Miki Starčević, koji s klupe vodi dobru, kvalitetnu, karakternu momčad, skupinu igrača koji zaslužuju da se Goričani odazovu na Mikijev vapaj.

– Ovo nam je možda posljednja utakmica sezone i zato dođite u Rakarsku 19, u Gradsku sportsku dvoranu. Podržite svoju momčad jer ona je to zaslužila dobrim igrama kroz cijelu sezonu. Dođite svi pogledati još jednu predivnu i prekrasnu utakmicu, kakve su obično sve naše utakmice protiv Cibone – poetski je prisnažio svoj poziv navijačima trener Gorice.

Dobije li Cibona, ovo će i biti posljednja utakmica sezone. Uspije li Gorica napraviti mali podvig, treća i odlučujuća igrat će se u Draženovu domu… Već i dosad Goričani su napravili strašan rezultat, kreirali sezonu za pamćenje, ali to ne znači da će u ovaj okršaj s moćnim protivnikom krenuti bez garda.

– Cibona je odlična, pokazali su to i u prvoj utakmici, ali mi idemo dati sve od sebe i pokušati dobiti, odvesti seriju u majstoricu – kaže razigrani i motivirani Mate Kalajžić.

I doista, sve govori da će ta druga utakmica biti jedan poseban sportski ‘happening’. U klubu svim silama pokušavaju animirati ljude, u tome su i sve uspješniji, a konačna nagrada za trud svima njima, i čelnicima kluba i igračima na terenu, bile bi pune tribine na sudaru s Cibonom.

Uostalom, stvarno imate nešto pametnije za raditi u ponedjeljak popodne?

Gradska dvorana, 18 sati, Gorica juriša na Cibonu…

The post Svi na tribine, oni su to zaslužili! U grad stiže Cibona, Gorica lovi majstoricu appeared first on cityportal.hr.