Prijava

Vaša prijava

FOTO 2.Kongres zdravlja – ”Zdravlje i ljepota – siguran put do uspjeha”

['hotnews', 'KONGRES ZDRAVLJA']

23.05.2022. Velika Gorica. 2. Kongres zdravlja i ljepote. Krešimir Ačkar i Jadranka Šepek. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Grad Velika Gorica s gradonačelnikom Krešimirom Ačkarom kao pokrovitelj i sponzor i tvrtka Shapeit j.d.o.o. iz Zagreba održali su 2. Kongres zdravlja za zdravstvene ustanove, poliklinike dentalne medicine i ostale poliklinike, wellness centre, frizere, kozmetičare, pedikere, nail artiste, make-up stručnjake te sve ostale tvrtke i obrtnike koji se bave turizmom, pod nazivom „Zdravlje i ljepota – siguran put do uspjeha.“ Kongres je održan jučer (nedjelja, 22. svibnja 2022. godine) u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, s početkom u 11 sati.

23.05.2022. Velika Gorica. 2. Kongres zdravlja i ljepote. Foto: David Jolić/cityportal.hr

23.05.2022. Velika Gorica. 2. Kongres zdravlja i ljepote. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Impresije Jadranke Šepek, vlasnice tvrtke Shapeit j.d.o.o. iz Zagreba i glavnog organizatora kongresa objavljujemo u cijelosti:

”Kongres je otvorio gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar te svim sudionicima zaželio uspješno sudjelovanje. Prije samog predavanja gradonačelnik Krešimir Ačkar uručio je posebnu zahvalnicu frizerki Mateji Mesić iz Velike Gorice za veliki doprinos u razvoju frizerske struke te poticanje mladih frizera u usavršavanju znanja, kao i stjecanje novih vještina. Ispred grada Velika Gorica također su prisustvovali Domagoj Ilečić, pročelnik i Vlatka Kovač iz Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i EU fondove. Iz Zavoda za hitnu medicinu Zagrebačke županije prisustvovao je ravnatelj Davorin Gajski.

Predavačice Kongresa bile su:

23.05.2022. Velika Gorica. 2. Kongres zdravlja i ljepote. Maja Grba-Bujević. Foto: David Jolić/cityportal.hr

1.Prim. mr. Maja Grba-Bujević, dr.med. spec., saborska zastupnica i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu. Opis njene teme bio je: Prva pomoć – brzina, znanje i primjena hitne pomoći u posebnim trenucima nesreća koje su izazvale različite vrste povreda.

23.05.2022. Velika Gorica. 2. Kongres zdravlja i ljepote. Ana Jurišić-Kvesić. Foto: David Jolić/cityportal.hr

2.dr.sc. Anka Jurišić-Kvesić, dr. med. dent. spec., savjetnica ministra zdravstva za dentalnu medicinu, te predsjednica Nacionalnog povjerenstva za dentalnu medicinu Opis njene teme bio je: Kozmetologija i dentalna medicina – primjena i važnost u svakodnevnom životu.

23.05.2022. Velika Gorica. 2. Kongres zdravlja i ljepote. Branka Grabar Tripalo. Foto: David Jolić/cityportal.hr

3.dr. med. Branka Grabar Tripalo, profesor dermatologije na Obrtničkoj školi za osobne usluge Tema predavanja bila je: Zdravstveni rizici rekreacijskog turizma i njihova prevencija. Na koji način prepoznati određena oboljenja kod klijenata koji su korisnici usluga kod frizera, kozmetičara, pedikera, nail-artista, make-up stručnjaka, te kako zaustaviti širenje bolesti.

23.05.2022. Velika Gorica. 2. Kongres zdravlja i ljepote. Foto: Ana Tolp. David Jolić/cityportal.hr

4.Ana Tolp, profesor kemije na Obrtničkoj školi za osobne usluge Tema predavanja bila je: Važnost primjene pojačane higijene prostora i pribora za rad uvjetovana pojavom virusa COVID-19 i prevencija profesionalnih oboljenja – kako ih spriječiti i liječiti?

23.05.2022. Velika Gorica. 2. Kongres zdravlja i ljepote. Dubravka Orlić-Bašlin. Foto: David Jolić/cityportal.hr

5.Dipl.ing.agr. Dubravka Orlić-Bašlin u timu s nkbr.univ.spec. Mijo Miljak. Tema predavanja bila je: Antioksidansi iz mediteranskih ljekovitih biljaka, Detoks i zdravo mršavljenje.

Nagrađena frizerka Mesić 2018. godine u Parizu na Svjetskom prvenstvu frizera osvojila je 3. mjesto. U Zagrebu 2021. godine na izboru najljepše adventske frizure Hrvatske osvojila je Kristalni cvijet u kategoriji svečane frizure. Sva natjecanja i usavršavanja te ulaganje u svoje znanje i kvalitetan rad u frizerskom salonu Hair Designe Impuls, vlasnice Zrinke Dobrinčić ohrabrili su je da uskoro otvori vlastiti salon.

23.05.2022. Velika Gorica. 2. Kongres zdravlja i ljepote. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Na kraju Kongresa svim sudionicima uručene su posebne zahvalnice o sudjelovanju, a veselje su izazvale vrećice s poklonima koje je izradila Zlatna Nit iz Slatine. Za sadržaj poklona pobrinula se Kuća zdravlja – Nila media grupa iz Zagreba te u skladu s temom kongresa odabrali su proizvode: za zdravlje kose – Vatika, za dobro zdravlje organizma Oolong čaj, Djevičanski čaj Forte te Vegan proizvode. Svijet biljaka iz Vodnjana odabrao je Fitoaromin proizvod sprej Lavanda 100% eko.

Svi sudionici kongresa bili su oduševljeni vrhunskim predavačima i njihovim temama i izrazili su želju da se idući kongres zdravlja održi ponovno sa svim aktualnim temama koje su vezane za dobro zdravlje svakog čovjeka, jer zdravlje i ljepota su siguran put do uspjeha.”

Galerija fotografija

The post FOTO 2.Kongres zdravlja – ”Zdravlje i ljepota – siguran put do uspjeha” appeared first on cityportal.hr.