Prijava

Vaša prijava

Novi asfalt, nogostup i oborinska odvodnja za Ulicu Braće Radić u Mraclinu

['hotnews', 'mraclin', 'ulica']

Ulica Braće Radića u Mraclinu osvanula je u novom ruhu.  Mještani Mraclina u centru mjesta dobili su jedan dodatan standard, ulica je dobila novi asfalt u dužini od 800 metara, oborinsku odvodnju i nogostup.

– Izražavam zadovoljstvo i zahvalnost svim mještanima Mraclina na strpljenju, čekanju i dugom iščekivanju jer se radovi na Aglomeraciji, takvom jednom kompleksnom projektu, uvijek zakompliciraju i oduže, ali je sada Mraclin zbog toga dobio jedan dodatni standard. Prema projektu aglomeracije asfaltira se samo dio prometnice, ali Grad Velika Gorica u potpunosti je preuzeo financiranje asfaltiranje punog profila ceste. Imat ćemo ovdje i neke korekcije, zbog neusklađenosti visine prilaza za dva domaćinstva, ali riješit ćemo ih kroz tjedan dana – rekao je gradonačelnik Krešimir Ačkar prilikom obilaska.

25.05.2022. – Mraclin – Uređena Ulica Braće Radić u Mraclinu – foto:Cityportal.hr/Petra Škrinjarić

Investicija nogostupa i oborinske odvodnje vrijedna je 1,7 milijuna kuna, a zajedno s asfaltiranjem vrijednost je oko 2 milijuna kuna.

– Izuzetno mi je drago što smo dobili ovaj novi asfalt i kompletno napravljenu cestu u širini od 6 metara s rubnjacima, pješačkom stazom i oborinskim vodama. Prema mojem mišljenju, kada je u pitanju aglomeracija u Mraclinu da je napravljeno oko 65 posto. Nadam se da će preostalih 35 posto biti dovršeno do kraja godine – istaknuo je predsjednik Mjesnog odbora Mraclin, Tihomir Hubak.

25.05.2022. – Mraclin – Uređena Ulica Braće Radić u Mraclinu – foto:Cityportal.hr/Petra Škrinjarić

 

The post Novi asfalt, nogostup i oborinska odvodnja za Ulicu Braće Radić u Mraclinu appeared first on cityportal.hr.