Prijava

Vaša prijava

Velikogorički SDP o optužnici protiv bivšeg gradonačelnika Barišića

['DRAŽEN BARIŠIĆ', 'LUKA TARLE', 'optužnica', 'SDP VG']

Nakon što je Ured europskog javnog tužitelja objavio optužnicu protiv bivšeg gradonačelnika Dražena Barišića, na tu temu se oglasio velikogorički SDP.

– Povod konferencije za medije je objava Ureda europskog javnog tužitelja o podignutoj već drugoj optužnici u RH zbog manipulacije javne nabave u koju je uključen bivši gradonačelnik, no ne i bivši član HDZ-a, jer je on i dalje član HDZ-a, iako iz medija možemo iščitati kako je priznao da je pogodovao. Točnije bi bilo reći kako je optužnica podignuta protiv HDZ-ovog upravljanja Velikom Goricom i pitanje je vremena kada će USKOK opet pokucati na već poznata im vrata naše Gradske uprave, a sve zbog realizacije projekta aglomeracije i već ustajale prakse HDZ-ovog pogodovanja poduzetnicima – rekao je, predsjednik velikogoričkog SDP-a, Luka Tarle.

Goriči SDP-ovci također smatraju kako će zbog podignute optužnice Grad Velika Gorica imati ozbiljne financijske posljedice i političke probleme, te se pitaju hoće li se projekt pročistača otpadnih voda uopće realizirati.

The post Velikogorički SDP o optužnici protiv bivšeg gradonačelnika Barišića appeared first on cityportal.hr.


Pokazna vježba u DVD-u Kravarsko