Prijava

Vaša prijava

Panika zbog više dojava o bombama po Zagrebu i okolici

['dojave o bombi', 'hotnews']

Veliku paniku izazvale su višestruke dojave o bombama. Prva se odnosila na City Centar One East, malo nakon toga i za Garden Mall u Dubravi, pa onda i Family Mall na Jankomiru.

“Danas, 12. lipnja u jutarnjim satima Policijska uprava zagrebačka je u kratkom razdoblju zaprimila je više dojava o mogućoj postavljenoj eksplozivnoj napravi u nekoliko trgovačkih centara na području grada Zagreba i okolice. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici kako bi poduzeli mjere i radnje s ciljem zaštite sigurnosti građana.

Ovim putem podsjećamo na društvenu odgovornost i samozaštitno ponašanje te u slučaju bilo čega sumnjivog što se može dovesti u kontekst navedenog događaja, da se građani s punim povjerenjem obrate policiji te postupe u skladu s uputama policijskih službenika na mjestu događaja”, stoji u priopćenju iz PU Zagrebačke.

Pirotehničari su pregledali City Center One na Žitnjaku i nisu utvrdili da je unutra bomba. Ista stvar je i s Family Mallom na Jankomiru, ni tamo policija i pirotehničari nisu našli eksplozivne naprave i zaposlenici su se već vratili na svoja mjesta te je odlučeno da će centar opet otvoriti vrata kupcima.

Nedugo nakon što su pirotehničari pregledali City Center i Family Mall , stigle su nove dojave o bombama. Ovaj put evakuirana je Arena Zagreb. Ljudi su stajali ispred i čekali ishod pretrage… Vijesti o akciji pirotehničara stigle su i iz Designer Outleta u blizini IKEE gdje su također evakuirali zaposlenike i kupce…

The post Panika zbog više dojava o bombama po Zagrebu i okolici appeared first on cityportal.hr.