Prijava

Vaša prijava

Prijem za olimpijce iz Ribnice: ‘Napravili ste nešto što nitko nikad ranije nije…’

['DVD RIBNICA', 'hotnews', 'Krešimir Ačkar']

Veliki, nikad ranije doživljeni uspjeh vatrogasaca iz Ribnice bio je dovoljno dobar razlog da ih u Vatrogasnom domu uprave primi gradonačelnik Krešimir Ačkar sa svojim suradnicima, zamjenikom Nevenom Karasom i predsjednikom Gradskog vijeća Darkom Bekićem.

– Došli smo u punom sastavu da bismo vam pokazali koliko nam je ovo bitno i koliko smo ponosni na vas. Između svega ostaloga, i zbog vas je Velika Gorica prepoznata kao grad vatrogastva. Kvaliteta nikad nije slučajna, vaši uspjesi plod su velikog rada i velikog truda. Nitko prije vas nije napravio ovako nešto, da se u ovakvoj konkurenciji, na razini cijeloga svijeta, natječe s dvije ekipe, i zato vas molim da ne odustanete, da nastavite tradiciju velikogoričkog vatrogastva i u budućnosti – rekao je gradonačelnik.

Seniorska ženska ekipa DVD-a Ribnica već se ranije plasirala na vatrogasnu Olimpijadu, a u posljednji trenutak to je uspjelo i muškoj mladeži.

– Zahvaljujem vam se na svim vašim uspjesima, jer riječ je o povijesnim uspjesima naše vatrogasne mlaži. Mi u Zajednici jako smo ponosni na vas, zato vas i pratimo financijski i logistički. Zapovjednik Mario Stipetić već mi je prošle godine, nakon što ste se vratili s vatrogasne Olimpijade, rekao da ćete sljedeći put ići s dvije ekipe. Evo, pokazalo se da je bio u pravu i njemu idu velike zasluge za sve ovo, iako s njim možda nije uvijek lako – kazao je Dalibor Mrakovčić, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice.

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi redala su se čestitanja i pohvale, a predstavnik natjecatelja bio je vrlo jezgrovit.

– Hvala gradonačelniku i mogu reći samo da ćemo dati sve od sebe za što bolji rezultat na Olimpijadi – kratko se okupljenima obratio Lovro Šiprak iz DVD-a Ribnica.

The post Prijem za olimpijce iz Ribnice: ‘Napravili ste nešto što nitko nikad ranije nije…’ appeared first on cityportal.hr.


RASPORED OBRANE ZAVRŠNIH RADOVA (ljetni rok)