Prijava

Vaša prijava

BUŠ-KUŠ ljeto u Buševcu: Petkom gastro i kino party za velike, nedjeljom filmovi za male

['BUŠ KUŠ', 'Buševec', 'hotnews', 'Kino na otvorenom']

Ovo ljeto u Buševcu u sklopu programa ‘Kultura za velike i male’ kreće ljetni BUŠ-KUŠ iliti ‘BUŠevsko Kino U Štalici, koje će vam osim gledanja filmova pod zvjezdanim nebom, ponuditi i tematske gastro večeri, te BUŠ-KUŠ za djecu. Sva događanja su u Etno zadruzi Buševec , na Trgu seljačke sloge bb, na otvorenom, pod vedrim nebom, ispred štalice, dok će se filmovi za djecu prikazivati u Domu kulture.

Kino i gastro party održavat će se petkom, počevši od 15.srpnja, kada vas od 20 sati očekuje ‘Hamburger i gin party’, a od 22 sata akcijski film ‘Ledena cesta’. Novi party slijedi 29.srpnja, kada vas od 20 sati očekuje program pod nazivom ‘Ribice i vino’, a od 22 sata kino na otvorenom uz francusku komediju ‘Badman’. I još vas očekuje ‘Pizza party uz craft pivo’ u petak, 05.kolovoza, a umjesto filma od 22 sata pogledajte crnu komediju KNAP kazališta ‘Requiem za Martina’.

U program BUŠ-KUŠ za djecu očekuju vas dvije kino projekcije, obje s početkom u 11 sati na lokaciji Dom kulture: u nedjelju 17.srpnja pogledajte sinkronizirani film za djecu ‘Tabaluga’, a 31. Srpnja na program je ‘Škola čarobnih životinja’.

Ulaz na sve programe je besplatan, a organizaciju potpisuje Ogranak Seljačke sloge Buševec.

bus kus plakat

The post BUŠ-KUŠ ljeto u Buševcu: Petkom gastro i kino party za velike, nedjeljom filmovi za male appeared first on cityportal.hr.