Prijava

Vaša prijava

FOTO – Štef Deverić dobio mural u Donjoj Lomnici

[]

Na starom igralištu u Donjoj Lomnici, NK Lomnica je u čast Stjepana Deverića koji je s Dinamom sada već daleke 1982. godine, dakle točno prije 40 godina osvojio Nogometno prvenstvo Jugoslavije, a danas je trener Jedinstvenog županijskog ligaša Lomnice, svečano otkriven mural autora, lomničkog umjetnika Danijela Deverića.
Prema riječima predsjedika kluba Damira Stanilovića zahvala je to legendarnom Štefu Deveriću, koji je u Lomnici započeo igračku, a sada u svojstvu trenera puno pomaže klubu.

02

Mural je otkrivanjem zastora nazočnim Lomničanima, njihovim gostima, BBB-ovcima i medijima predstavio gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar koji je naglasio da je Štef bio veliko igračko ime koji je svoju Lomnicu i Turopolje najbolje predstavio riječima pokojnog radio komentatora Ive Tomića – Turopoljski top.
-Čitav sam život u Lomnici, ovo mi je velika čast jer tako jedna mala sredina rijetko kad odaje takvo priznanje. Hvala svima od Mjesnog odbora, Nogometnog kluba i Grada Velike Gorice – rekao je ukratko Štef Deverić.

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

The post FOTO – Štef Deverić dobio mural u Donjoj Lomnici appeared first on cityportal.hr.