Prijava

Vaša prijava

Gorički vatrogasci tuguju za stradalim kolegom: ‘Bio je i više od kolege, bio je prijatelj…’

['goran komlenac', 'hotnews', 'POŽAR', 'Vatrogasac']

Svaka vijest o stradanju vatrogasca posebno je potresna, jer riječ je o ljudima koji su u svakom trenutku spremni za žrtvu kako bi obranili sve nas, našu imovinu, živote… I zato je vijest o smrti Gorana Komlenca (na fotografiji lijevo), 42-godišnjeg dubrovačkog vatrogasca, u nedjelju navečer šokirala i potresla cijelu Hrvatsku. Između ostalih, posebno su pogođeni velikogorički vatrogasci, koji su u Goranu odavno pronašli prijatelja, uvijek dragoga gosta…

“Sinoć nas je tragično napustio kolega iz JVP Dubrovački vatrogasci – Goran Komlenac. Stradao je na intervenciji braneći područje Orašca – Gromače.

Goran Komlenac nam je bio i više od kolege, on je bio prijatelj koji je rado dolazio u Veliku Goricu na Firecombat natjecanje u organizaciji naše postrojbe. U svakom je dolasku u Veliku Goricu ostavio trag, produbio prijateljstvo i svojom vedrinom širio smijeh i pozitivno ozračje.

Obitelji i prijateljima, kolegama iz JVP Dubrovački vatrogasci, DVD-a Orašac, izražavamo duboku sućut zbog neizmjernog gubitka.
Dragi Gorane, počivaj u miru!”

The post Gorički vatrogasci tuguju za stradalim kolegom: ‘Bio je i više od kolege, bio je prijatelj…’ appeared first on cityportal.hr.