Prijava

Vaša prijava

Luda ljetna zabava ove nedjelje uz Seoske igre Kobilić

['hotnews', 'Kobilić', 'Nk Vatrogasac', 'seoske igre', 'Seoske igre Kobilić']

Povodom obilježavanja dana Mjesnog odbora Kobilić ove nedjelje, svi ste pozvani na odmjeravanje vještine i snage u popularnim, pomalo zaboravljenim, starim seoskim igrama – nošenje jajeta u žlici, skok u dalj, pretakalo, vožnja tački, bacanje kamena, trčanje u vreći, potezanje užeta, Bistrički ringišpil i trka parova.

Organizatori najavljuju ‘ludu ljetnu zabavu’ za sve koji će sudjelovat na Seoskim igrama Kobilić na terenu NK Vatrogasac, ali i za sve koji žele samo navijati za svoju ekipu.

DSC 0002

19.08.2018. Kobilić – Dan Mjesnog odbora, manifestacija ”Stare seoske igre”. Foto: David Jolić/cityportal.hr

– Ekipa se sastoji od maksimalno 5 pet članova, bilo muških, bilo ženskih, a prijave se primaju najkasnije do početka nadmetanja, sve do 10 sati. Za najvještije su osigurane i interesantne nagrade, baš kao I za najmlađe koji će se nadmetati u neslužbenom dijelu natjecanja. Za sve posjetitelje osiguran je besplatan grah s kobasicama, a po završetku natjecanja slijedi nastavak druženja na otvorenom – poručuju organizatori.

potezanje uzeta

Foto: potezanje užeta/Damir Spehar/PIXSELL

Manifestacija se održava uz pokroviteljstvo Grada Velike Gorice, te u organizaciji Vijeća MO, NK Vatrogasac, Udruge umirovljenika i DVD-a Kobilić.

seoske igre kobilic plakat

Foto: NK Vatrogasac Kobilić

The post Luda ljetna zabava ove nedjelje uz Seoske igre Kobilić appeared first on cityportal.hr.