Prijava

Vaša prijava

Školarci u Velikoj Mlaki ove godine bez straha od mraka – stigla nova rasvjeta

['hotnews', 'OŠ Velika Mlaka', 'rasvjeta', 'VELIKA MLAKA']

Gradska uprava nastavlja s ulaganjima u školske objekte uoči svake nove školske godine. Tako će školarci u Velikoj Mlaki puno sigurnije provoditi svoje vrijeme i u mjesecima kad već rano poslijepodne padne mrak, jer stigla je nova rasvjeta, za što je iz gradskog proračuna izdvoje 200.000 kuna.

– Postavljeno je 29 novih štednih rasvjetnih tijela, devet novih rasvjetnih stupova na lokacijama koja nisu bila osvijetljena i to na inicijativu roditelja i ravnateljice, kako bi se djeca osjećala sigurnije i u večernjim satima. Uredili smo prošle godine učionicu na otvorenom, promijenili hidrantsku mrežu, uredili prilaz školi, obnovili stolariju. Zahvaljujem stoga ravnateljici i školskom odboru na dobroj suradnji, a tako ćemo nastaviti i ubuduće koordinaciji.

velika mlaka skola rasvjeta1

Foto: Gradonačelnik Ačkar obišao je OŠ V.Mlaka/Petra Škrinjarić, cityportal.hr

Postavljanje nove, dodatne rasvjete itekako će povećati razinu sigurnosti oko same škole.

– Puno nam to znači, jer suočavali smo se s tim osjećajem nesigurnosti, kad učenici dolaze i odlaze iz škole. Tu nam prolazi i školski autobus i drugi automobili, dolaze i roditelji, automobile se okreću, a nema svjetla, nema vidljivosti. Tako da je to zbilja velika stvar za našu školu – rekla je ravnateljica OŠ Velika Mlaka, Zrina Šućur.

The post Školarci u Velikoj Mlaki ove godine bez straha od mraka – stigla nova rasvjeta appeared first on cityportal.hr.


Obavijest roditeljima koji žive na području Grada Glina

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike