Prijava

Vaša prijava

“Jura ‘z Obreža” ostaje doma: Potpisao novi ugovor, u Gorici još četiri godine!

['HNK GORICA', 'hotnews', 'jurica pršir', 'novi ugovor']

U sezoni koja nije počela po planu, na kraju ljeta tijekom kojeg je svlačionica HNK Gorice dobila praktički potpuno novi izgled, s gotovo 20 novih igrača, vijest koja stiže ovoga puta vraća nas u neke mirnije, spokojnije nogometne dane. Jurica Pršir, jedan od igrača s ozbiljnim stažem u dresu goričkog prvoligaša, potpisao je novi ugovor, koji će vrijediti do ljeta 2026. godine.

– Zahvalan sam na novom ugovoru, koji mi je dodatna motivacija da radim još više, budem još bolji i svojim igrama pomognem momčadi da ostvarimo pozitivne rezultate – rekao je Pršir, koji će u listopadu proslaviti dvije godine od dolaska u Goricu.

Točnije, od povratka u svoj grad. Pršir, 22-godišnji vezni igrač, prošao je školu Dinama, potom otišao u Hajduk, pa te 2020. došao u Goricu, što mu je u velikoj mjeri bio povratak kući, jer doma je u Odranskom Obrežu… U međuvremenu je 56 puta nastupio za Goricu, uključujući i sedam nastupa u Kupu, a pred njim je još puno utakmica u kojima će se, nema sumnje, do kraja afirmirati i potvrditi kao velika vrijednost ove momčadi.

Za početak će, zajedno sa suigračima, trebati “upaliti motore” i pokušati se izvući iz trenutačne situacije, koja ne izgleda nimalo blistavo.

– Istina, nismo najbolje krenuli ove sezone, ali imamo dobru momčad. Tu je dosta novih igrača i mislim da nam samo treba još malo vremena za prilagodbu i da ćemo onda izgledati puno bolje – kazao je Pršir.

The post “Jura ‘z Obreža” ostaje doma: Potpisao novi ugovor, u Gorici još četiri godine! appeared first on cityportal.hr.