Prijava

Vaša prijava

Gastro-etno biciklijada vraća se u Novo Čiče, prijavite se

['biciklijada', 'KUD Čiče', 'NOVO ČIČE', 'Stipo Duvnjak']

Ljubitelji vožnje na dva kotača ponovno imaju priliku sudjelovati u Gastro-etno biciklijadi Novo Čiče, koja će u nedjelju 25. rujna startati u 13 sati iz Etno naselja Novo Čiče. Staza je duga 24 kilometra, a vozi se kroz Novo Čiče, Lazinu Čičku, Črnkovec, Lekneno, Strmec Bukevski, Obed, Bukevje, Čret Posavski, Ribnicu, Jagodno, Novo Čiče, te završava u Etno naselju.

Rekreativna vožnja trajat će oko sat i 40 minuta, a nakon prijeđenih 10 kilometara predviđen je odmor. Po povratku u Etno naselju bit će organizirano druženje  uz gastronomsku ponudu i razgledavanje naselja. Za one najmlađe djecu od 6 do 12 godina, postavljen je poligon spretnosti a najbrži pojedinac osvaja bicikl.

biciklisticka alka.jpg 1 scaled

– Po prvi puta u sklopu biciklijade bit će održana i biciklistička alka, a sudjelovati mogu stariji od 12 godina. Cilj je iskušati se kako pogoditi u sridu te je za ovu priliku sama alka stigla iz Sinja – rekao nam je organizator, Stipo Duvnjak.

Kotizacija iznosi 30 kuna, a za svakog sudionika osiguran je bon za hranu i piće te startni broj. Prijaviti se možete do 20.rujna – ovdje. 

BIciklijada 2022

 

The post Gastro-etno biciklijada vraća se u Novo Čiče, prijavite se appeared first on cityportal.hr.