Prijava

Vaša prijava

Kakav start! Udarnik sezonu otvorio “razbijanjem” velikog rivala. I to u gostima…

['hotnews', 'Žrk Samobor', 'žrk udarnik']

Nervoza je, neizbježno, morala biti prisutna. I to u vrlo pristojnoj dozi, jer bila je to prva utakmica u novoj sezoni, pa još u gostima, pa još protiv velikih rivalki iz Samobora… Međutim, rukometašice Udarnika ovaj su ispit položile s odličnim! Fantastično izdanje ekipe na čelu s trenerom Darijem Zrnićem dovelo je do pobjede od deset golova razlike.

Razbijanje.

– Ono što smo pokazali u pripremama čini me zadovoljnim, ali tek ćemo u prvenstvu vidjeti koliko smo zaista dobri. Odnosno, jesmo li bolji nego lani – govorio je trener Zrnić u najavi otvaranja u Samoboru.

Na kraju, njegova ekipa dominirala je od prve do posljednje sekunde, odigrala utakmicu kao iz udžbenika i više nego zasluženo kući odnijela prve bodove. Već nakon prvog poluvremena “udarnice” su imale pet golova viška, a u drugom su samo ponovile isti učinak. Završilo je 33-23, pa su jako dobro popunjene tribine uglavnom bile – tihe.

Blistale su Dunđerović i Krznar na golu, nezaustavljivo je trpala Bernarda Mostarlić, koja se zaustavila na devet komada, a po pet puta zabijale su Ela Bajkuša, Anja Haramina i Nikolina Laco. Doza samopouzdanja je ubrizgana, što bi trebalo pomoći i u svemu onome što dolazi…

Drugo kolo Udarniku donosi domaći sudar s Opatijom, a zatim se opet ide u goste, u Crikvenicu kod Murvice.

The post Kakav start! Udarnik sezonu otvorio “razbijanjem” velikog rivala. I to u gostima… appeared first on cityportal.hr.