Prijava

Vaša prijava

Stiže Buševska kestenijada, a uz utrku traktor kosilica i 1. Baby Tur Challenge!

['baby tur challenge', 'Buševska kestenijada', 'hotnews', 'klub mladih moj buševec', 'utrka dječjih traktora']

U nedjelju, 9. listopada, posebno dinamično i veselo bit će u Buševcu, jer stiže 9. Buševska kestenijada, u sklopu koje i atraktivna, 4. po redu, utrka traktor kosilica, Tur Challenge, te prvi put – Baby Tur Challenge, utrka dječjih traktora na pedale. I sve to na dobro poznatoj lokaciji  – Trg seljačke sloge.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane natjecatelje da uglancaju svoje traktore, te se prijave na samu utrku, a gledatelje da navijaju i da se zabave uz mošt i kestene. Detaljnije informacije i same prijave za Tur Challenge možete dobiti na WhatsApp na broj telefona 0911304641 – poručuju organizatori utrke i kestenijade, udruga Moj Buševec.

DSC 0797

09.10.2021. 8.Buševska kestenijada i 3.utrka traktorskih kosilica. Foto: David Jolić/cityportal.hr

DSC 0499 1

10.10.2020. Buševec. Kestenijada, utrka traktor kosilica  Foto: David Jolić/cityportal.hr

Kestenijada započinje od 15 sati, kao i kvalifikacije za utrku. Ovogodišnja veselica u Buševcu dobila je dodatnu atrakciju – 1. Baby Tur Challenge, odnosno utrka dječjih traktora na pedale. Organizacije se prihvatila novoosnovana udruga, Klub mladih moj Buševec.

– Sudjelovati mogu djeca od 3 do 7 godina, mjerit će se vrijeme svakog sudionika na određenoj relaciji i najbrži pobjeđuje. Svi natjecatelji dobit će zahvalnicu, a za prva tri mjesta osigurane su i medalje, dok pobjednik osvaja i besplatnu frizuru u Frizerskom studiju Lara. Prvi natjecatelji se već javljaju, a roditelji ispunjavaju prijavnice na samom mjestu održavanja utrke. Dodatne informacije mogu se pronaći i nanašoj FB stranici  – ispričala nam je predsjednica udruge, Mirela Domitrović.

 

baby tur challenge busevec plakat

The post Stiže Buševska kestenijada, a uz utrku traktor kosilica i 1. Baby Tur Challenge! appeared first on cityportal.hr.