Prijava

Vaša prijava

Rukometaši melju i dalje: Riječki Zamet bez šanse i bez bodova

['hotnews', 'hrk gorica']

Nastavlja se sjajno otvaranje sezone rukometaša Gorice, koji su u šestom nastupu došli i do pete pobjede, uz onaj jedan poraz, očekivani u Našicama kod Nexea. Ovoga puta na domaćem terenu pao je riječki Zamet, predvođen trenerom Mateom Hrvatinom, kojeg pamtimo iz dresa reprezentacija na SP-u 2009. održanom u Hrvatskoj.

– Htio bih pohvaliti svoje igrače na angažmanu i motivaciji svih 60 minuta, zasluženo smo pobijedili velikom razlikom – zadovoljno je konstatirao trener Gorice Andrija Nikolić nakon pobjede 37-25.

Ni u jednom trenutku Zamet nije ozbiljno zaprijetio Goričanima. Prvih 15-ak minuta donekle je još trajala neizvjesnost, no sve nakon toga otišlo je na stranu Gorice, koja je u završnicu ušla s 12 golova prednost, što je i zadržala do kraja.

– Čestitao bih treneru i suigračima na dobroj igri i htio bih čestitati Zametu na fer i korektnoj igri. Mislim da će oni biti bolji kada se još uigraju i sretno im u nastavku sezone – kao da je tješio protivnika igrač Gorice Kajo Cikatić.

Gorički golmani skupili su devet obrana, a golovi su pravilo raspoređeni – po pet su ih zabili Jakov Dujić i Tin Tomljanović, po četiri Maksimilijan Jurić, Juro Čakarić i Matej Svržnjak, po tri Hrvoje Ceković, Filip Goričane i Niko Franković…

Gorica tako nakon šest utakmica ima deset bodova i drži se u samom vrhu tablice, a sljedeći izazov je gostovanje kod Rudara iz Ruda u srijedu, pa za vikend slijedi prvi europski izazov, okršaj s češkom momčadi Nove Veseli.

The post Rukometaši melju i dalje: Riječki Zamet bez šanse i bez bodova appeared first on cityportal.hr.