Prijava

Vaša prijava

Igor Angelovski dobio otkaz, Gorica bez trenera i sportskog direktora

['HNK GORICA', 'hotnews', 'igor angelovski', 'Nenad Črnko', 'otkaz']

Nakon poraza od Istre 1961 u Puli, osmog u deset prvenstvenih utakmica, u kojima je uzeo svega dva boda, Igora Angelovskog na konferenciji za novinare dočekalo je pitanje je li zabrinut za svoj status na klupi Gorice.

– Rekli smo sve o tome, ljudi iz uprave su rekli što misle i to više nije tema. Idemo raditi dalje i pokušati pronaći izlaz iz ove situacije – odgovorio je Angelovski, očito potpuno uvjeren kako se ništa po tom pitanju neće mijenjati.

Međutim, jutro je donijelo promjenu plana.

“Predsjednik Nenad Črnko razriješio je gospodina Igora Angelovskog funkcije trenera i sportskog direktora Gorice. Odluka o prekidu suradnje donesena je nakon poraza u 16. kolu SuperSport HNL-a protiv Istre 1961. Ovim putem zahvaljujemo dosadašnjem treneru na suradnji u nepuna tri mjeseca koliko je proveo na klupi Gorice. O imenovanju novog trenera Klub će javnost obavijestiti do ponedjeljka”, objavljeno je u subotu ujutro na službenim kanalima HNK Gorice.

Nakon Lokomotive Angelovski je ponudio ostavku, u klubu su to odbili pa dodali bivšem izborniku Sjeverne Makedonije još i funkciju sportskog direktora, djelovalo je sve to skupa kao dugoročni plan, ali očito se nešto u međuvremenu promijenilo. I dva tjedna poslije Angelovski više nije ni trener, ni sportski direktor.

Gledajući rezultate, takav potez je logičan, jer Angelovski je u prvenstvu osvojio samo dva od 30 mogućih bodova, a jedina pobjeda u hrvatskom nogometu ostat će onih 3-2 protiv Dubrave Tim Kabel u Kupu, izborenih u sudačkoj nadoknadi.

Nakon odlaska Samira Toplaka, novi trener bio je predstavljen ekspresno, već idućeg jutra, a ovoga puta pričekat ćemo, kako je istaknuto u priopćenju, samo malo duže. Hoće li novo rješenje biti prijelazno, budući da su do pauze ostale još samo dvije utakmice, ili ipak dugoročno, doznat ćemo, dakle, do ponedjeljka.

Zasad znamo samo da Gorica ima sedam bodova nakon 16 utakmica, da trenutačno nema trenera ni sportskog direktora, ali i da još uvijek ima šansu, koliko god stvari izgledale crno…

The post Igor Angelovski dobio otkaz, Gorica bez trenera i sportskog direktora appeared first on cityportal.hr.