Prijava

Vaša prijava

Nikola Huzjak iz Karate kluba Velika Gorica s kadetskom ekipom Hrvatske prvak Balkana

['hotnews', 'karate klub velika gorica', 'nikola huzjak', 'prvenstvo Balkana']

Karatisti iz Karate kluba Velika Gorica nastupili su na Prvenstvu Balkana u Crnoj Gori za kadete, juniore i U21, a  iz Velike Gorice je nastupilo 5 kadeta i juniorka. Klub su predstavljali Katja Braica, Ema Filković, Matea Kordić, Ema Jukić, Nikola Huzjak i Lucija Kirinić.

Najbolji rezultat ostvario je Nikola Huzjak zadnjeg dana natjecanja kada su na rasporedu bili ekipni mečevi. Ekipa Hrvatske je pobijedila u prvom kolu Sloveniju, u drugom kolu Grčku, da bi u finalu pobijedili uvjerljivo reprezentaciju Rumunjske.

Prvenstvo Balkana u Crnoj Gori 3

– U pojedinačnim nastupima nažalost nismo osvojili medalju, no najbliže tome je bila Ema Jukić u kadetkinjama -47kg koja nakon tri pobijeđene borbe gubi u polufinalu, te nakon toga u meču za broncu. Ema završava na kraju na 5. mjestu što je također odličan rezultat na ovako velikom i jakom natjecanju – ističu iz kluba.

U studenom i prosincu slijede dva izborna kvalifikacijska turnira Kup Osijeka i Trbovlje Open, za Europsko Prvenstvo koje će se održati na Cipru u veljači 2023.-e godine.

The post Nikola Huzjak iz Karate kluba Velika Gorica s kadetskom ekipom Hrvatske prvak Balkana appeared first on cityportal.hr.