Prijava

Vaša prijava

Mraclin i Lekenik podijelili bodove

[]

Očekivano tvrda, ali sve u svemu korektna utakmica u kojoj je sudac povremeno dizao tenzije kod domaćih i gostujućih navijača. Mraclin je prvi zaprijetio udarcima, prvo Koleša u 25. i Dadovića u 34. mminuti gdje je gostujući vratar Zagorac dobro intervenirao, a već u 37. minuti udarac Lučića je spomenutog vratara matirao, da bi gostujući stoper Horvat izbio loptu s gol crte. Potom je poklon loptu jednog igrača iz domaće obrane prihvatio gostujući veznjak Kolarić, uz nekoliko koraka naprijed s nekih dvadesetak metara pogodio je gornji desni kut domaćeg vratara Dražića. Domaći su poravnali rezultat u 56. minuti, loptu je s lijeve strane Milatović uputio za Lučića koji prsima u prostor pred gol asistira Hajduku koji elegantno iz blizine prbacuje lekeničkog vratara Zagorca. Do kraja dvoboja još je bilo nekoliko prilika i poluprilika na obje strane, pomalo uz više nervoze od igre, ali se rezultat nije mijenjao. Na kraju podjela bodova najrealnija, iako to nije ono što zadovljava ambicije Mraclina, Lekeničani su sigurno zadovoljniji što su Grabu napustili neporaženi.

mraclin lekenik 2

 

IV NL središte Zagreb , 14. kolo

MRACLIN – LEKENIK 1:1

Igralište Nova graba. Gledatelja 100.
Sudac: Lacković (Jablanovec). Pomoćnici: Žakman (Zagreb) i Milaković (Hrastina).

STRIJELCI: 0:1 – Kolarić (40), 1:1 – Hajduk (56).

MRACLIN: Dražić, Marjanović, Krznarić, Budimir, Debijađi (od 89. J. Cvetnić), Klarić, V. Lučić, Dadović (od 76. Vidović), Koleš (od 46. Jurić), Hajduk, Milatović. TRENER: Marijan Dužić.

LEKENIK: Zagorac, Jolić, Horvat, Šorša, Gajdek, Kolarić, Raković, Cerovski (od 59. Sekulić), Kapac (od 46. Galonja), Perić (od 59. Klečić), Cerjak (od 90. Pezer). TRENER: Zoran Tomčić.

IMG 0411

mraclin lekenik 3

The post Mraclin i Lekenik podijelili bodove appeared first on cityportal.hr.