Prijava

Vaša prijava

Dvije lige, pet klubova – tri boda: Nula za Lukavec, Kurilovec, Gradiće i Jelačić

['hotnews', 'NK GRADIĆI', 'nk Jelačić', 'Nk Kurilovec', 'Nk Lukavec']

Znali su dobro u Kurilovcu da ih ove nedjelje, u terminu mise, čeka jako težak posao u Zagorju. Neobičan termin, jer Gaj Mače uvijek domaće utakmice igra nedjeljom u 11 sati, u kombinaciji s kvalitetom protivnika, Kurilovčanima je i napravio probleme, odnosno odnio bodove….

Koju sekundu duže od 87 minuta držao je Kurilovec bod u Maču, ali na kraju je ostao praznih ruku. Domaći sastav poveo je preko Tomasa Vukadina u 34. minuti, da bi Ivan Pušić u 63. minuti vratio stvari na početak. I tek u završnici je uspio Gaj Mače pronaći pukotinu u kurilovečkoj obrani, Luka Radić je u 88. minuti bio precizan za konačnih 2-1 i skok domaće momčadi na šesto mjesto na tablici.

A to znači da je na sedmo skliznula Trešnjevka, koja je dan ranije također imala posla s Turopoljcima. U goste im je došao Lukavec, koji se kući vratio praznih ruku, s nulom u rubrici bodova. Presudio je jedan trenutak, jedan potez Vladimira Burića, koji je u 62. minuti pogodio za konačnih 1-0 i osmi poraz Lukavca u sezoni.

Moći će trener Lukavca Slaven Batovanja vjerojatno i pomoći kolegi iz Kurilovca Senadu Harambašiću, kojeg tek čeka okršaj s Trešnjevkom. U posljednjoj utakmici ove godine na Udarniku, u subotu od 13.45 sati, Senad će pokušati ono što Slavenu nije uspjelo, a istovremeno će Lukavec na svom Lukavellu ugostiti petrinjsku Mladost. S kojoj Kurilovec i završava polusezonu vikend poslije, kad će Lukavec gostovati kod HAŠK-a.

WhatsApp Image 2022 11 19 at 16.49.59

Gradići su polusezonu završili porazom, ali na vrlo solidnom sedmome mjestu

U ligi niže, 4. NL Središte B, jesenski dio priče već je završio, no vijesti također nisu posebno dobre. Osim Mraclina, koji je lakoćom projurio kroz Rugvicu, preostala dva naša kluba u ovom rangu također su ostala bez bodova. Gradići su jesen završili u Lekeniku, gdje su izgubili 1-0 i polusezonu završili na sedmome mjestu, odmah iza – Lekenika. Ban Jelačić iz Vukovine, pak, jesen je zaključio domaćim 1-3 porazom od Topuskog i na 12. mjestu tablice.

Slijedi predah, uz bogat nogometni program iz Katara, a zatim i proljetni izazovi. Zasad svi guraju jako dobro, neka taj momentum zadrže i tijekom odmora…

The post Dvije lige, pet klubova – tri boda: Nula za Lukavec, Kurilovec, Gradiće i Jelačić appeared first on cityportal.hr.


BIKOVI KREĆU U SARAJEVO NA 2. BALON ABA 2 LIGE

MAMA I JA – IZLOŽBA UČENIČKIH RADOVA