Prijava

Vaša prijava

Vozio Teslinom s 1,86 promila pa sletio s ceste

['PP VELIKA GORICA', 'vikend akcija']

Za vikend se, točnije u subotu oko 13 sati, dogodila prometna nesreća u Teslinoj ulici, izvijestila je gorička policija. Naime, 61-godišnjak se vozio Ulicom Nikole Tesle gdje je kod kućnog broja 97 sletio s ceste, a srećom nastala je sam materijalna šteta.

– Očevidom utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,86 g/kg,, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg. Isti je naredbom smješten u prostorije za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva do 12 sati i protiv istog je podignut Optužni prijedlog redovnim putem – naveli su iz goričke policije u svom izvještaju o provedenoj vikend akciji pojačanog nadzora prometa.

Za vikend je gorička prometna policija utvrdila 22 ciljana prekršaja, od čega je devet prekršaja prebrze vožnje, pet prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i isto toliko prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje. Bilo je još nekoliko prekršaja telefoniranja za vrijeme vožnje i vožnja za vrijeme dok je na snazi zabrana upravljanja vozilom. U vrijeme vikenda dogodilo se i 5 prometnih nesreća, a sve su s materijalnom štetom.

The post Vozio Teslinom s 1,86 promila pa sletio s ceste appeared first on cityportal.hr.