Prijava

Vaša prijava

Učenici Habdelića prikupljaju slatkiše za male pacijente KBC-a Rebro

['hotnews', 'kbc rebro', 'OŠ JURJA HABDELIĆA', 'petra vukadin', 'slatkiši']

Nakon prošlogodišnje inicijative naše sugrađanke Petre Vukadin, u kojoj su učenici Osnovne škole Jurja Habdelića prikupili više od 600 slikovnica za najmlađe pacijente KBC-a Rebro, ovih dana krenula je nova akcija.

Bolnički „Šareni ulaz“ idući tjedan zasjat će u božićnom ruhu, a Petra je odlučila dodatno razveseliti mališane i roditelje.

– Ove godine odlučili smo da djeca koja stignu u bolnicu u božićno vrijeme, uz plišance ili slikovnicu izaberu božićni kalendar ili čokoladnog djeda Božićnjaka kako bi ih razveselili. Kontaktirala sam ponovno ravnatelja škole Davora Vidovića i oduševljeno je prihvatio tu ideju – priča nam Petra.

Učenici i profesori ove goričke škole do četvrtka će prikupljati slatkiše, kako bi slatki paketići već u ponedjeljak bili na KBC-u Rebro.

– Slatkiši će se dijeliti na trijaži sve do Nove godine, a paketi stižu i iz drugih gradova, no vjerujem da će Goričani i ovoga puta pokazati svoje veliko srce – ističe Vukadin te poziva i druge goričke škole i učenike da se priključe ovoj akciji, a svoje donacije mogu do petka dostaviti u Osnovnu školu Jurja Habdelića.

The post Učenici Habdelića prikupljaju slatkiše za male pacijente KBC-a Rebro appeared first on cityportal.hr.