Prijava

Vaša prijava

Bitka za jesen: Moćna Rijeka u derbiju stiže na noge Goričanima!

['futsal gorica epic brozo', 'hotnews', 'Rijeka']

Uoči posljednjega kola jesenskog dijela prvenstva u 2. HMNL Zapad pogled na tablicu kaže sljedeće: samo dvije momčadi i dalje su neporažene, pri čemu su jedni na vrhu sa savršenim maksimalnim učinkom, dok drugi imaju jedan “kiks”, jedan remi koji ih dovodi u situaciju da su trenutačno prvi pratitelji. Prvi su igrači Futsal Rijeke, drugi Futsal Gorice Epic Brozo…

A njihov međusobni okršaj, izravni dvoboj za titulu jesenskog prvaka, dogodit će se upravo na oproštaju od prvog dijela sezone, i to u velikogoričkoj Gradskoj sportskoj dvorani. Početak velikog derbija, sudara dviju momčadi od kojih će jedna sigurno završiti u kvalifikacijama za najviši rang, zakazan je za 14.30 sati, a i futsal koji ćemo tu gledati, prema svemu sudeći, bit će prvoligaški.

Goričani su jedini bod ove jeseni prosudili u Bjelovaru, gdje su remizirali (5-5) s domaćinom, dok Riječani zasad nisu napravili niti jedan krivi korak. Dovoljno to govori o snazi današnjeg protivnika, koji je u sezonu krenuo s istim ambicijama kao i naš klub – ulazak u prvu ligu jedina je opcija. Situacija je takva da za obje momčadi u tim kvalifikacijama neće biti mjesta, zbog čega je ovaj susret, u nedjelju nakon ručka, iznimno važan.

Kao što će, naravno, iznimno važna biti i potpora koju će Goričani imati s tribina, a ona bi u ovim danima bez “velikog” nogometa mogla i morala biti značajna. Odmah preko puta, na terenima Panadić Sporta, igrat će se turnir u sklopu akcije “Turopoljsko srce”, lijepa je to prilika da se jedna prohladna i sunčana nedjelja provede uz solidnu dozu malonogometnih uzbuđenja.

Zvuči kao idealna uvertira u finale SP-a u Kataru…

The post Bitka za jesen: Moćna Rijeka u derbiju stiže na noge Goričanima! appeared first on cityportal.hr.