Prijava

Vaša prijava

STOP SHOP Velika Gorica nudi brojne pogodnosti za nadolazeće blagdane

['Božić', 'hotnews', 'shopping', 'STOP SHOP', 'VELIKA GORICA']

Božićno razdoblje jedno je od najljepših u godini. Period je to kada u ugodnom i veselom okruženju provodimo lijepe trenutke sa svojim najmilijima, uživamo u kvalitetnom druženju, ukusnoj hrani i razmjeni poklona s nama važnim ljudima. Međutim, ovo razdoblje često je obilježeno i stresom oko kupovine potrebnih darova kojima želimo iznenaditi našu obitelj i prijatelje. Što se Božić više bliži dućani i trgovački centri postaju sve više pretrpani, a stres oko nabavke poklona i potrepština kojima ćemo upotpuniti božićni ugođaj i u našem domu postaje sve veći. Upravo stoga, popularni lanac maloprodajnih parkova Stop Shop predstavlja rješenje tog problema. Uz brojne pogodnosti koje garantiraju da pronađete nešto posebno i za one najizbirljivije, prostrani Stop Shop maloprodajni parkovi omogućuju opuštenu i brzu kupovinu koja nije ometena nervozom, gužvom, i dugim redovima.

Stop Shop maloprodajni park Velika Gorica ove blagdanske sezone za vas je pripremio nezaboravne pogodnosti. S velikim izborom modernih odjevnih komada obradovat će vas trgovine New Yorker, Hervis, Sinsay, NKD, KiK koje objedinjuju kvalitetu i pristupačnu kupovinu na jednom mjestu, kao i Deichman, sa svojim širokim izborom obuće za svaku priliku. Božićno razdoblje je vrijeme darivanja, a u DM-u pronađite popuste na parfeme i kozmetiku, koji uvijek predstavljaju dobar izbor kao poklon za vaše bližnje. Po pristupačnim cijenama poklon za sebe ili nekog bližnjeg možete potražiti i u trgovini s najvećim asortimanom dizajnerskih naočala – optici Anda. U trgovini Posteljina.hr možete naći velik izbor posteljina, jer kvalitetna i meka posteljina je uvijek lijep poklon, naročito u hladnim zimskim mjesecima. S obzirom na to da mislimo i na naše ljubimce, u ZOO city svratite po poklon za njih. U trgovini Plodine mođete obaviti cijelu kupovinu kućanskih potrepština, a nakon svega se odmorite uz kavicu u caffe baru Yes.

STOP SHOP Velika Gorica nalazi se na adresi ulica kneza Ljudevita Posavskog 47 u Velikoj Gorici. Velika površina i mnoštvo parkirnih mjesta uz ugostiteljski objekt, zelene površine i igrališta osiguravaju opušteno i raznoliko iskustvo pristupačne kupovine. Upravo zato što STOP SHOP maloprodajni parkovi garantiraju potrošačko iskustvo koje je neopterećeno dugim redovima i nervozom, istovremeno ne podbacujući količinom i kvalitetom svojih proizvoda, nameću se kao jasan konkurent i prihvatljiva alternativa velikim trgovačkim centrima, a samim time i kao odličan izbor za nadolazeći božićni shopping. U sklopu naših STOP

SHOP maloprodajnih parkova možete i napuniti svog električnog ljubimca na našim punionicama, stoga ne trebate brinuti kako ćete putovati svojim najmilijima za blagdane.

The post STOP SHOP Velika Gorica nudi brojne pogodnosti za nadolazeće blagdane appeared first on cityportal.hr.