Prijava

Vaša prijava

Počela prodaja ulaznica za predstave ‘Udavače’ i ‘Vuk i 7 kozlića’

['kazalište', 'predstava', 'Pučko otvoreno učilište Velika Gorica', 'Udavače']

Od danas su u prodaji ulaznice za kazališnu predstavu “Udavače” Hit Teatra koja na goričkim kazališnim daskama gostuje 11. siječnja u 20 sati.

Predstava britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog ‘sudbonosnog da’.

– Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi, čak petnaest šarolikih likova utjelovljuje trio – Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički – donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti. Jer humor je uvijek u trendu – poručili su iz Hit Teatra.

Cijena ulaznice je 70 kuna, odnosno 9,29 eura, a ljubitelji kazališta mogu ih kupiti online ili na blagajni Učilišta.

No, iz Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica pripremili su i nešto za najmlađe gledatelje. Predstava Lutkarske scene Ivana Brlić Mažuranić “Vuk i 7 kozlića” u dvorani Gorica je na rasporedu 8. siječnja u 17 sati. Karte za predstavu su u prodaji od danas i to po cijeni od 30 kuna, odnosno 3,98 eura.

The post Počela prodaja ulaznica za predstave ‘Udavače’ i ‘Vuk i 7 kozlića’ appeared first on cityportal.hr.