Prijava

Vaša prijava

Približava se najluđe razdoblje godine. Počele prijave za fašničke grupe

[]

Nakon kratkog odmora od božićno-novogodišnjih blagdana, stiže nam najluđe razdoblje godine! Velika Gorica dočekuje spremna originalne maske, vesele fašničke šale i druženje. Mnoštvo zabave, dobre energije, zafrkancije i provoda očekuje se i ove godine, na 114. Turopoljskom fašniku. A tulum neće trajati samo jedan vikend. Prve su na redu male maškare, kojima je posvećena subota, 11. veljače i kada će nastupiti predškolske i školske grupe, skupine, parovi i pojedinci. U subotu nakon toga, 18. veljače Velikom Goricom će nakon dvije godine pauze napokon proći velika fašnička povorka.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane grupe i udruge da se prijave za sudjelovanje na 114. Turopoljskom fašniku putem prijavnica koje se mogu preuzeti u uredu Turističke zajednice te na našoj web stranici. Prijave traju do 1. veljače za Mali fašnik, odnosno do 8. veljače za Veliku fašničku povorku. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na našu e-mail adresu tzvg@tzvg.hr ili telefon i fax 01 6222 378 – rekli su iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice.

Fašnička događanja započinju preuzimanjem ključeva u petak 3. veljače, a sve detalje o događanjima i aktualnostima dostupne su putem Facebook profila: Turopoljski fašnik i Turistička zajednica grada Velike Gorice.

Foto: TZGVG

Ova objava Približava se najluđe razdoblje godine. Počele prijave za fašničke grupe se prvi puta pojavila na cityportal.hr.