Prijava

Vaša prijava

Bolestan i bez obitelji, Mato treba vašu pomoć

[]

Kroz svoje humanitarne akcije VG Legacy susreće i pomaže mnogim ljudima. A jedan od njih je i Mato, kojeg su upoznali i pomogli mu nakon velikog razornog petrinjskog potresa. Ovih dana primili su vijest kako je njihov štićenik i prijatelj Mato bolestan te mu je potrebna pomoć. Mato je već čovjek u godinama i živi sam, a iz udruge ističu kako će se boriti do kraja kako bi u njima imao barem tračak obitelji.

– Kada smo pomogli dedi Mati, doživjeli smo i najveću moguću zahvalnost. On je jedva dočekao nama ponuditi pomoć gdje je trebalo, donirao je i svoje domaće proizvode za svadbu štićenika Doma za nezbrinutu djecu u čijoj smo organizaciji sudjelovali.  To prijateljstvo i međusobno pomaganje se nastavilo i dan danas – navode iz Legacyja i pozivaju sve koji mogu pomoći ovom usamljenom starcu.

S obzirom na to da je jedna od posljedica bolesti koju Mato ima, inkontinencija, prikupljaju uloške za inkontinenciju te vodonepropusne plahte i zaštite za madrac.

Pomoći možete i uplatom na račun HR9124840081135191457 – “Za dedu Matu”, a iz Legacyja ističu kako će kupiti sve što je potrebno i što prije dostaviti prijatelju Mati.

 

Ova objava Bolestan i bez obitelji, Mato treba vašu pomoć se prvi puta pojavila na cityportal.hr.