Prijava

Vaša prijava

Turopoljski fašnik: Nastupaju Minea i Zakon šutnje, a publiku će zabavljati Mario Petreković

[]

Odbrojavamo dane do početka 114. Turopoljskog fašnika, a dok grupe vrijedno pripremaju svoje maske, Turistička zajednica je otkrila i tko će Velikogoričane ove godine zabavljati. U subotu, 11. veljače na pozornicu šatora u Parku dr. Franje Tuđmana stižu klinci i klinceze koji će u sklopu Malog fašnika pokazati svu svoju kreativnost kroz pjesmu i ples. Njima će se pridružiti i brojni superjunaci koji će biti zaduženi za fotografiranje i zabavu u parku.

U subotu, 18. veljače našim gradom proći će Velika fašnička povorka koja će ove godine biti u rukama voditelja i animatora, Maria Petrekovića. Ovaj svestrani radijski i TV voditelj, komičar i glumac, uz pomoć Princeze i maskota Turopoljskog fašnika bit će zadužen za smijeh i zabavu publike na velikogoričkim ulicama.

Foto: TZGVG

Nakon što velika fašnička povorka prođe gradom, u šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana slijedi tulum uz DJ-a, grupu Zakon šutnje i Mineu. Minea je jedno od zaštitnih lica Cro dancea devedesetih, a u svojoj bogatoj karijeri do sada je izdala šest studijskih i dva kompilacijska albuma. Na koncertu u Velikoj Gorici možete očekivati i vesele hitove poput “Good boy”, “Vrapci i komarci”, “Uberi ljubicu”, “Rano”, “Da me ‘oće Stipe” i mnoge druge koje ćemo zajedno pjevati.

Ova objava Turopoljski fašnik: Nastupaju Minea i Zakon šutnje, a publiku će zabavljati Mario Petreković se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


3. Badel barmen junior cup 2023.