Prijava

Vaša prijava

Održana 135. sjednica Skupštine DVD Mraclin

[]

U subotu 4. veljače, u Vatrogasnom domu “Ivan Galeković – Gale” članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mraclin održali su redovnu 135. izvještajnu Skupštinu. Sjednica je bila zatvorenog karaktera, samo za članove društva, jer će se 135. godišnjica dobrovoljnih vatrogasaca iz Mraclina svečano proslaviti u mjesecu lipnju ove godine.

Predsjednik Božidar Galeković, tajnik Jurica Kodrnja, zapovjednik Zlatko Matanović te blagajnik Slaven Galeković nazočne članove upoznali su o aktivnosti društva prethodne godine, kao i o planovima za ovu godinu. Uz operativne aktivnosti jedna od bitnijih stavaka je povlačenje novaca, 238.000 kuna preko MUP-a iz EU fondova, gdje je kupljena vatrogasna oprema za operativnu spremu mraclinskih vatrogasaca.

Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena od članstva društva. Na kraju radnog dijela Sjednice nazočnima se obratio predstavnik Vatrogasne zajednice Velike Gorice Nenad Lukić, koji je mraclinske vatrogasce pohvalio jednim od uzornijih u zajednici, te im zaželio i nadalje uspješan rad.

Na kraju spomenimo da će DVD Mraclin svoju 135. godišnjicu svečano proslaviti 10. lipnja na nogometnom igralištu u Mraclinu, uz pučku veselicu prijateljskih vatrogasnih društava Grada, Županije i Hrvatske te mještane Mraclina.

 

Ova objava Održana 135. sjednica Skupštine DVD Mraclin se prvi puta pojavila na cityportal.hr.