Prijava

Vaša prijava

Markuševec Turopoljski: Muškarcu (72) zbog 1,05 promila oduzeta vozačka dozvola

[]

Djelatnici Policijske postaje Velika Gorica ovog su vikenda na goričkim prometnicama pojačano nadzirali promet i u akciji koju su provodili od 3 do 6. veljače zabilježili su 17 ciljanih prekršaja.

Najviše vozača je bilo kažnjeno koji nisu bili vezani za vrijeme vožnje, takvih je prekršaja bilo 6, dok i je četvero kažnjeno zbog pričanja na mobitel za vrijeme vožnje. Od ostalih prekršaja tu su 3 prekršaja prekoračenja brzine i dva prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

Vikend rekorder napuhao je ovoga puta 1,05 promila alkohola u krvi, a riječ je o 72 godišnjem muškarcu koji je zaustavljen u Markuševcu Turopoljskom.

– Privremeno mu je oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i isključen je iz prometa, te mu je uručen Prekršajni nalog – ističu iz policije.

Policija je još zabilježila prekršaj vožnje neregistriranim vozilom te prekršaj upravljanja vozilom prije stjecanja na samostalno upravljanje. Također je utvrđeno i 10 ostalih prekršaja iz domene prometa pa je ukupan broj prometnih prekršaja 27.

 

Ova objava Markuševec Turopoljski: Muškarcu (72) zbog 1,05 promila oduzeta vozačka dozvola se prvi puta pojavila na cityportal.hr.