Prijava

Vaša prijava

Snijeg rušio stabla u Buševcu i Markuševcu Turopoljskom, dežurne ekipe provele noć na terenu

[]

Najavljena promjena vremena, uz pad temperature zraka i kišovito-sniježne oborine, jučer poslijepodne i sinoć zahvatile su i velikogorički kraj. Po okolnim bregima napadalo je oko desetak centimetara snijega, a kako nam javljaju čitatelji, dežurne ekipe s ralicama bile su u akciji čitavu noć.

Na terenu su bile i tri ekipe Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica.

– Imali smo tri intervencije, nije bilo većih problema. Sinoć smo uklanjali srušeno stablo s prometnice u Buševcu, u Vinogradarskoj ulici, a jutros smo imali istu situaciju samo na lokaciji u Markuševcu Turopoljskom. Također smo sinoć zbog nestanka struje u jednoj kući u Dubrancu dopremili agregat koji je bio potreban zbog korištenja medicinskog pomagala jednom čovjeku – rekao nam je Ivica Maceković, zapovjednik JVP Velika Gorica.

I danas se očekuje povremena slaba susnježica ili snijeg, pa ako ćete imati potrebe za intervencijom zimske službe njihov broj je 099/6090060.

Ova objava Snijeg rušio stabla u Buševcu i Markuševcu Turopoljskom, dežurne ekipe provele noć na terenu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.