Prijava

Vaša prijava

Za ekipu iz Karate kluba Velika Gorica 12 medalja s turnira u Zagrebu

[]

Čak 12 medalja, osvojili su članovi Karate kluba Velika Gorica na turniru Grand karate fun održanog ovog vikenda u Zagrebu. Natjecanje je okupilo 513 natjecatelja iz 57 klubova, a osim hrvatskih boraca nastupili su i oni iz BiH te Slovenije.

Na natjecanju se borilo 21 član goričkog karate kluba u 25 kategorija. U osvojenih 12 medalja, tri su zlatne i tri srebrne te 6 brončanih. Dok su u ukupnom poretku svih prijavljenih klubova završili na 4. mjestu.

Zlatne medalje osvojili su Petar Tibor u mlađim kadetima +69kg, Ema Jukić u kadetkinjama -47kg i Ema Filković u kadetkinjama -61kg.

– Vrlo smo zadovoljni prikazanim borbama i trenutnom formom. Posebno nas vesele kategorije u kojima je do medalje trebalo odraditi 4 kola što znači da je konkurencija bila jaka, a nama je uz rezultat također bitno sakupiti čim više borbi – istaknuli su iz kluba.

Foto: KK Velika Gorica

Vito Hulina osvojio je i srebro i broncu, a njegov klupski kolega Petar Krešimir Krmpotić čak dvije brojne u kategoriji mlađi kadeti i kadeti. Osim zlata, Lana Jukić i Ema Filković osvojile su i srebro. Brončanom medaljom oko vrata okitili su se još i Gabrijel Zagorac, Mara Gusić i Matea Kordić.

– Već nas idućeg vikenda očekuje turnir u Sisku, a nakon toga u Ivanić Gradu i Rijeci. U narednom periodu bit će fokus na kadetima, juniorima i U21 koje očekuje državno prvenstvo početkom svibnja – dodaju iz kluba.

Ova objava Za ekipu iz Karate kluba Velika Gorica 12 medalja s turnira u Zagrebu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.