Prijava

Vaša prijava

Košarkaši Gorice pobjedom u Zaboku otvorili Ligu za ostanak

[]

Na početku Lige za ostanak košarkaši Gorice došli su u Zaboku do bitne pobjede. S konačnih 77:86 protiv domaće momčadi, gorički Bikovi došli su do dvostruko vrijednih bodova je im je Zabok direktan konkurent u borbi za ostanak. Bila im je ovo ujedno treća pobjeda u nizu.
Iz kluba ističu kako pobjedu mogu zahvaliti dobroj kolektivnoj igri, odličnoj trici i dominaciji u skoku.

– Očekivano teška utakmica i znali smo da će biti tako. Pribojavali smo se Zabokovih kontranapada koje smo vidjeli u prošlim utakmicama da su oni sjajno radili. Nismo imali ni dovoljno informacija o njihovom novom Amerikancu, međutim ove stvari koje koje smo zamislili da mi moramo odraditi odradili smo na vrlo visokom nivou. U jednom trenutku upali smo u malu krizu, ali hvala Bogu priveli smo utakmicu kraju i čestitam mojim igračima na sjajnoj pobjedi – rekao je nakon utakmice trener Braslav Turić.

Da je utakmica bila pomalo kaotična smatra igrač Gorice, Milan Lužaić.

– Mislim da smo mi olako ispuštali stečenu prednost i u prvom i u drugom poluvremenu. Krive su neke naše oscilacije i dekoncentracije u napadu, a malo i u obrani što se tiče njihovog napadačkog skoka. Na kraju smo smogli snage i odbili taj njihov posljednji udarac – dodao je Lužaić.

Goričani se sada okreću utakmici protiv Alkara koju igraju na domaćem terenu već ovaj vikend, 25. ožujka u 18 sati.

 

Ova objava Košarkaši Gorice pobjedom u Zaboku otvorili Ligu za ostanak se prvi puta pojavila na cityportal.hr.