Prijava

Vaša prijava

Za jedan dan snimanja reklame zaradite čak 880 eura, evo kako!

[]

Vojnik, poslovna žena, hipsteri, kućanice, majstori, sveukupno 11 likova traže svoje prave osobe koje će ih na najbolji način uprizoriti u jednoj zabavnoj i posebnoj reklami koja će se idućeg tjedna snimati na području Zagreba. Na audiciju su pozvani svi koji se pronalaze u opisu traženih karakteristika, objavila je produkcija i casting agencija Serena Pro. Kako napominju u pozivu, riječ je o 11 vrlo karakternih uloga, a najveći honorar u iznosu 880 eura, rezerviran je za glavnu ulogu, gdje traže muškarca od 45 do 60 godina, potpuno vojničkog izgleda ili kako navode iz agencije ‘može biti van fizičke forme, ali na licu mu se mora vidjeti da je strog kao da je vojnik ili general u mirovini’.
Za sve ostale sporedne uloge honorar je isti i iznosi 329 eura. Među njima se traže muškarac poslovnjak, u dobi od  35 do 45 godina, poslovnog izgleda, ‘ali više kao neki geek koji samo visi u uredu’, navode iz agencije. Tu je i lik poslovne žene, u dobi od 30 do 35 godina, koja ‘samom pojavom bi trebala izgledati strogo, šefica iz pakla’. Slijedi lik hipsterice, tražena dob je od 22 do 27 godina, a traži se ‘kratka kosa obavezno pomalo tomboy, pirsinzi’, tu je i hipster u dobi od 27 do 30 godina, uz agencijski opis ‘isto tako hipster po svim definicijama, frizura, stav, sve što ide uz jednog hisptera’.

Foto: ilustrativna, hipsteri/unsplash.com

Traži se i žena za ulogu kućanice od 50 godina uz važnu napomenu ‘obavezno s viškom kilograma’. Nadalje slijedi lik majstora, u dobi od 55 do 65 godina, koji treba biti ‘bucmas, nizak, idealno ako ima brkove, stereotip jednog balkanskog majstora’, navode iz agencije. Slijedi uloga navijača, u dobi od 25 do 35 godina, koji treba biti ‘nabildan, obavezno ćelava glava izbrijana, može imati i tetovaže po tijelu’, a u reklami će biti i lik Barbie, u dobi od 30 do 40 godina, gdje se traži ‘plava kosa, izražene obline, stereotip za pojam Barbie’. Tu su još i uloga emmo guya, u dobi od 20 do 30 godina, ‘idealno ako je iz Azije, ali mogu se svi prijaviti koji se furaju na emo stil’ i za kraj tu je i jedan lik penzića, u dobi od 60 do 70 godina, uz agencijsku napomenu ‘skoro ćelav, kosa samo oko ušiju, i obavezno da ima izražen trbuh’.
Prijave se primaju do četvrtka, 26.travnja na e-mail: statisti@serenapro.hr s naslovom TRENING, trebate navesti osobne podatke, ime i prezime, broj telefona, grad iz kojeg dolazite, godine starosti, te dvije fotografije lica i stasa.

Ova objava Za jedan dan snimanja reklame zaradite čak 880 eura, evo kako! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.