Prijava

Vaša prijava

Centar za djecu, mlade i obitelj poziva na besplatni program za buduće prvašiće

[]

Započeli su upisi u program “Grupa za buduće prvašiće” u Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica. Program je namijenjen djeci koja na jesen polaze u 1. razred osnovne škole. U grupi se djeca, ali i njihovi roditelji pripremaju za polazak u školu, osvještavaju osjećaje vezane uz polazak u školu, vježbaju prostornu orijentaciju i snalaženje u prometu te razvijaju komunikacijske vještine. Predviđeno je 12 susreta koji će se odvijati u malim grupama dva puta tjedno tijekom lipnja i u prvoj polovici srpnja.

Programom su predviđena i dva susreta za roditelje s ciljem informiranja roditelja o vještinama bitnim za polazak u školu i kako kroz igru i zajedničke aktivnosti potaknuti razvoj vještina potrebnih za školu. Prije početka grupe, stručnjaci iz Centra će obaviti individualne inicijalne razgovore s roditeljima i djecom.

Pohađanje programa je besplatno, a za sudjelovanje se potrebno prijaviti u Centar za djecu, mlade i obitelj do 26. svibnja.

Ova objava Centar za djecu, mlade i obitelj poziva na besplatni program za buduće prvašiće se prvi puta pojavila na cityportal.hr.