Prijava

Vaša prijava

Prilika za upoznavanje tehnologije budućnosti: U tijeku su upisi na besplatan tečaj 3D ispisa

[]

Srednja strukovna škola Velika Gorica kao nositelj projekta Regionalnog centra kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u strojarstvu – Industrija 4.0 poziva na besplatni osnovni tečaj 3D ispisa kojeg organizira u sklopu projektnih aktivnosti, sufinanciranih sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program učinkoviti ljudski potencijali.

Jedini uvjet koji budući polaznik mora zadovoljiti je završena minimalno trogodišnja srednja škola. Tečaj u trajanju 50 sati održavat će se od 22. svibnja do 2. lipnja između 17.30 i 21.15 sati u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica.

Završetkom modula Osnove 3D ispisa i Proizvodnja izradaka aditivnom tehnologijom, polaznici će, među ostalim, upoznati rad u programu za pripremu modela za 3D ispis i naučiti raditi na desktop 3D pisaču.

Broj mjesta je ograničen pa se potrebno prijaviti putem maila ured@rck-vg.hr ili pozivom na broj telefona 01 6222 113, a najkasnije do 19. svibnja.

Foto: Martin/Pixabay

Ova objava Prilika za upoznavanje tehnologije budućnosti: U tijeku su upisi na besplatan tečaj 3D ispisa se prvi puta pojavila na cityportal.hr.