Prijava

Vaša prijava

Uspjela akcija za malog Doriana iz Kuča, prikupljena su sredstva za kupnju dizala

[]

Nakon brojnih akcija i događanja, goričke humanitarke Buvljakuše, objavile su kako je humanitarna akcija za četverogodišnjeg dječaka Doriana Pucekovića iz Kuča, gotova! Naime, iznos potreban za kupnju platforme, odnosno ugradnju dizala na obiteljsku kuću, koje bi malenom Dorianu i njegovim roditeljima uvelike olakšalo život i svakodnevicu, je prikupljen.

Podsjetimo, kako ovaj hrabar dječak boluje od spinalne mišićne atrofije i zbog toga ne može samostalno hodati. U prikupljanje potrebnih 38 tisuća eura, uključili su se brojni Velikogoričani, od glazbenika do sportaša, a svi s jednim zajedničkim ciljem.

– Čekamo još par ponuda od domaćih i inozemnih firmi i kreće se u realizaciju, a po završetku radova objavit ćemo i fotografije da sve bude transparentno. Zahvaljujemo se u svoje ime kao i u ime obitelji Puceković na svakoj vašoj donaciji bez koje ovu akciju ne bi mogli realizirati. Najviše vam se zahvaljuje Dorian i šalje veliku, najveću pusu na svijetu – objavile su Buvljakuše, na svom FB profilu.

Foto: Foto: FB Buvljakuše

 

Ova objava Uspjela akcija za malog Doriana iz Kuča, prikupljena su sredstva za kupnju dizala se prvi puta pojavila na cityportal.hr.