Prijava

Vaša prijava

Čak 43 vozača vozilo prebrzo, a mladi vozač s 1,26 promila ‘uhvaćen’ u Rakarskoj

[]

Policija je u vikend akciji pojačanog nadzora prometa od 12. do 15. svibnja, na goričkim cestama zaustavila čak 43 vozača koji su vozili prebrzo dok je u cijeloj akciji utvrđeno ukupno 64 prometna prekršaja.

Svi vozači koji su zatečeni pod utjecajem alkohola, a nisu zadržani do otrežnjenja, vozačka dozvola im je privremeno oduzeta na rok od 12 sati i isključeni su iz prometa. Ovoga puta vikend rekorder je zaustavljen u subotu u 1:35 sati.

– Muškarac starosti 18 godina, kao mladi vozač, upravljao je osobnim vozilom Rakarskom ulicom u Velikoj Gorici, a nadzorom je utvrđeno da je vozio s 1,26 promila alkohola u krvi što mu je umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg – ističu iz policije te dodaju kako je mladiću privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati te je isključen iz prometa i podnijet je Prekršajni nalog.

Jedan vozač je i uhićen zbog vožnje prije stjecanja vozačke dozvole, a s obzirom da je već recidivista u prometu, uz Optužni prijedlog prepraćen je na prekršajni sud.

Ova objava Čak 43 vozača vozilo prebrzo, a mladi vozač s 1,26 promila ‘uhvaćen’ u Rakarskoj se prvi puta pojavila na cityportal.hr.