Prijava

Vaša prijava

Vani je novi Reporter: Najljepša mama, borba za zdravlje i “penzići” u školi

[]

Došli smo do 426. izdanja najdugovječnijeg velikogoričkog mjesečnika, od ovog četvrtka na dobro poznatim lokacijama po gradu i okolici možete pronaći svoj primjerak, koji na 40 stranica donosi šarolik raspon vijesti, izvještaja, tema, priča i komentara.

Prenijeli smo još jednom što je sve gradonačelnik Krešimir Ačkar naveo u svom pregledu učinjenog u posljednje dvije godine, na polovici svoga prvog mandata u ulozi čelnog čovjeka šestog grada u Hrvatskoj. Iz kojeg, možete i to doznati u ovom broju, živi, radi i svoju dječicu podiže Patricija Lukšić, odnedavno službeno najljepša mama u državi. Ispričala nam je što ju je motiviralo na prijavu, kakva su njezina iskustva udomiteljice i posvojiteljice, kao i čime se još bavi u životu.

Imamo i prijelaz s ljepote na zdravlje, jer svoju priču otvoreno je iznijela Martina Vugrinović, trenerica i tajnika u ŽRK Udarniku. Ideja je bila donijeti jednu neobičnu, ali i lijepu priču, u kojoj je Martina nakon operacije u kojoj je ostala bez čak pet organa (?!) ponovno dobro, u akciji, u punom pogonu. Nažalost, pred sam izlazak broja 426 stigla je vijest kako se borba za zdravlje ipak nastavlja…

Donosimo i simpatičnu priču o 60. godišnji male mature, i dalje vrlo aktivnog društva koje je 1963. završilo obrazovanje u najstarijoj velikogoričkoj školi, današnjoj OŠ Eugena Kvaternika, a pronaći će se na stranicama ovoga broja i tri sportske priče u dva različita okruženja. Nogometaši i nogometašice ovih dana nose osmijehe od uha do uha, a košarkaši tuguju i smišljaju što i kako dalje nakon ispadanja iz lige.

Ni to, naravno, nije sve, ali da skratimo… Potražite svoj primjerak!

 

Ova objava Vani je novi Reporter: Najljepša mama, borba za zdravlje i “penzići” u školi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.