Prijava

Vaša prijava

Najmlađi gorički glumci na kazališne daske donose bajku i Šegrta Hlapića

[]

Iz Pučkog otvorenog učilišta stižu vijesti o završnim probama najmlađih polaznika njihovog Dramskog studija za dvije predstave, koje će početkom lipnja predstaviti publici na pozornici Dvorane Galženica.
Tako doznajemo kako će se osnovnoškolci predstaviti predstavom ‘Čudnovate zgode Šegrta Hlapića’, rađenoj prema romanu I. B. Mažuranić.
– Priču o šegrtu malenom kao lakat, veselom kao ptica, hrabrom kao Kraljević Marko, mudrom kao knjiga, a dobrom kao sunce na pozornicu će postaviti 22 malih glumaca polaznika uz stručno vodstvo voditeljica Gabrijela Špehar i Marijane Vlahović – najavljuju.

Foto: Završne probe najmlađih polaznika Dramskog studija POUVG za dvije predstave/POUVG

Na finalne probe marljivo dolaze i oni najmlađi polaznici Dramskog studija, a njihova je završna predstava temeljena na Disney klasiku.
– Na pozornici Dvorane Galženica predstavit će se predstavom ‘Najljepše Belline bajke’, rađenoj prema Disneyjevom klasiku ‘Ljepotica i zvijer’. U čarobni svijet princeze Bellle, uvest će nas sedam vrtićanaca uz stručno vodstvo voditeljice Sandre Toplek – otkrivaju iz POUVG.

Foto: Završne probe najmlađih polaznika Dramskog studija POUVG za dvije predstave/POUVG

‘Hlapić’ u izvedbi osnovnoškolaca Dramskog studija na rasporedu je u petak, 2. lipnja u 19 sati, a predškolci se svojom bajkovitom produkcijom predstavljaju u utorak, 6. lipnja u 18 sati.

Ova objava Najmlađi gorički glumci na kazališne daske donose bajku i Šegrta Hlapića se prvi puta pojavila na cityportal.hr.