Prijava

Vaša prijava

The 80’s are back: U Klubu 100 humanitarna zabava za darovite učenike

[]

Rotary klub Velika Gorica organizira “The 80’s are back” humanitarnu zabavu u legendarnom Klubu 100, a sav prihod od donacija namijenjen je darovitim učenicima s područja Velike Gorice. Event koji će Velikogoričane vratiti u 80-e održat će se 1. lipnja u 20 sati, a za zabavu će se pobrinuti DJ Borivoj Zimonja i Nikola Martek.

– Klub 100 osnovan je kao stariji brat Kluba mladih, prvog goričkog disko kluba koji je početke imao u sredinom 60-ih, kada su u podrumu NS počeli svirati prvi bendovi. Nakon uređenja Klub mladih radio je od 19 do 22 sata. Prvi DJ bio je legendarni Vjeko Naglić, zatim Boris Lučić, Miro Jandriš, ja, Danijel Dugalić, Renato Pisačić itd. Kad je RVG 80-ih postao najslušaniji radio, na moju ideju, pokrenuli smo Klub 100. Ime je dobio po tome da u klub može ući samo sto osoba i da je ulaznica 100 dinara. Za razliku od KM koji ne bio za mlađe i u kojem nije bilo alkohola, samo sokovi i piva, ovdje se točio alkohol i radio je od 22 do 2 sata. Prvi DJ-i bili su Damir Banić Karavela, Vlado Pukanić, Vjeko Bakov i ja . U Klub smo dovodili brojne poznate osobe iz noćnog programa – kazao je Borivoj Zimonja.

Ova objava The 80’s are back: U Klubu 100 humanitarna zabava za darovite učenike se prvi puta pojavila na cityportal.hr.