Prijava

Vaša prijava

Akcija Gradske knjižnice ‘Euro plati, knjigu uhvati!’ je totalni hit – još malo, pa nestalo!

[]

Tradicionalna akcijska prodaja knjiga iz otpisa velikogoričke Gradske knjižnice, koja se održava u sklopu 10. VG FESTA, krenula je više nego li odlično! Gužva na njihovom štandu u Tuđmancu, na vanjskom prostoru ispred knjižnice, ne jenjava od, doslovno, prve minute otvaranja prigodne prodaje, koja je krenula u petak ujutro.

Koliko je popularna ova akcija velikogoričke knjižnice, koja je s promjenom nacionalne valute i sama promijenila ime, iz ‘Sve za pet!’ u ‘Euro plati i knjigu uhvati!’, otkrila nam je kroz jedan neobičan detalj sama ravnateljica.

– Mi vam imamo prave fanove, koji svake godine pomno prate kad će biti naša akcija, i kad krenemo s najavom, zovu nas i mjesec dana prije. Tako su brojni među njima bili i prvi kupci, još dok smo slagali štand! – otkriva nam Pamela Sever, ravnateljica Gradske knjižnice Velika Gorica.

Foto: Ravnateljica Gradske knjižnice, Pamela Sever, na akciji ‘Euro plati i knjigu uhvati!’/G.Kiš, cityportal.hr

U ponudi su knjige u dotrajalom stanju, stoga se i prodaju za jedan euro, a iako nema popisa naslova, u ponudi su razne dječje slikovnice, beletristika i popularno-znanstvena djela, pa nakon kraćeg istraživanja, rijetko koji posjetitelj odlazi praznih ruku. Baš poput naše sugovornice, koja je jedan od novih kupaca.

– Slučajno sam vidjela ovaj štand, jako mi se sviđa, zanimljivo je. Izabrala sam i za starijeg sina i za bebicu i za sebe, svakome njegova knjiga, sve pohvale za akciju! – rekla nam je mama Antonija iz Velike Gorice.

Foto: Mlada mama Antonija na akciji Gradske knjižnice, ‘Euro plati i knjigu uhvati!’, kupila je knjige za čitavu obitelj/G.Kiš, cityportal.hr

Akcijska prodaja knjiga iz otpisa Gradske knjižnice traje danas i u nedjelju od 10 do 19 sati, ali ne čekajte zadnji tren!

– Prošle godine smo sve rasprodali u prva dva dana, a koliko je akcija popularna pokazuje i to da su nas i knjižnice iz drugih gradova počele kopirati, pa se ova akcija sve više širi, što nam je jako drago i svakako podržavamo – otkrila nam je za kraj Pamela Sever, ravnateljica Gradske knjižnice Velika Gorica.

Foto: ‘Euro plati i knjigu uhvati!’, prodaja knjiga iz otpisa Gradske knjižnice/G.Kiš, cityportal.hr

Ova objava Akcija Gradske knjižnice ‘Euro plati, knjigu uhvati!’ je totalni hit – još malo, pa nestalo! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.